Mai névnap : Ágnes Holnap : Vince, Artúr
  • Slovenčina
  • Magyar
  • English

Eseménynaptár

<<  Augusztus 17  >>
 H  K  Sz  Cs  P  Sz  V 
   1  2  3  6
  7  8  91013
1415161720
2122232427
28293031   

Elfogadjuk:

  
 
 
 
 

Ebéd menü

 

Az Érsekújvár-i BEREK étterem

 
Egész évben vendégeit várja az étterem és a bár, ahol nem csak izletes ebédet, helyi inyencséget  lehet fogyasztani,  hanem ünnepi,  esküvői,  jubileumi vacsorákat is. Svédasztalos vállalati rendezvények kisérője lehet a koktélok, borok, egyéb szeszes és alkoholmentes  italok  gazdag választéka.
 
A kapun belépve a csodálatos, öreg fák között szemünkbe ötlik a bárpulttal, grillel ellátott terasz,
ahol a rekkenő hőségben jó felüdülni, tavaszi estéken elüldögélni, ösz végén gyönyörködni az erdő ezerszinű fájaiban. Jól esik egy pohár bor az inycsiklandozó grillezett ételek mellé, és az apró gyerekek szüleinek öröm, hogy gyermekeik is jól érzik magukat a közeli játszótéren. Megkönnyebbülés számukra az is, hogy étkezésüket gyermekek számára készitett ételekkel oldhatják meg.
 
a város délnyugati részén, a Nyitra folyó partján, védett erdőövezetben épült 2008-ban.  Korszerű, minden igényt kielégitő épületegyüttes, amely tavasztól őszig főleg szabadtéri  létesitményeivel  – bárpulttal, grillel ellátott terasz, gyerekek számára készült játszótér   szolgálja a kiránduló, pihenni vágyó  családok kikapcsolódását. Esős, szeles  időben  és télen kandallóval ellátott hangulatos ebédlőjében várja a különböző rendezvények, ünnepi ebédek, esküvői vacsorák vendégeit és minden kedves kikapcsolódni és pihenni vágyó érdeklődőt.
      Az étterem a városból kivezető Tátra-i úton közelithető meg a legegyszerűbben. A Nyitra-hid előtt az autók és autóbuszok számára parkolót hoztak létre, ahonnan gyalogosan, a hangulatos erdei környezetben sétálva lehet a vendéglátóhelyre eljutni.
 
Dohányzó vendégeink kedvelt helye a kávézó, ahol különböző kávék, teák, italok fogyasztása mellett nyugodtan hódolhatnak szenvedélyüknek, hiszen a szellőztetőrendszer a füstöt eltávolitja, igy kedves vendégeink kényelmét, jó közérzetét biztositja.
 
 

Éljen a lehetőséggel, ebédeljen nálunk, vacsorára is szivesen látjuk. Próbálja ki nagyszerű konyhánkat, kóstolja meg ünnepi vacsoránkat!